Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Θέλει πολύ θράσος...

Θέλει πραγματικά πολύ θράσος οι οπαδοί του κόμματος που επέφερε διαχρονικά τόσα δεινά στην ελληνική οικονομία να εμφανίζονται τώρα τιμητές!
Το θράσος τους βέβαια εξηγείται από τις συνέπειες της καθημερινής ανάγνωσης των μπομπολόφυλλων και των λαμπρακόφυλλων.
Θέλει επίσης πολύ θράσος να αναμασά κάποιος το επιχείρημα ότι η ζωή στη χώρα ξεκίνησε το 2004 και ως τότε τα οικονομικά ήταν ρόδινα, απόρροια της σοφίας των κ.κ. Σημίτη, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκη.
Θέλει πολύ θράσος να αγνοεί τις συνέπειες της διεθνούς κρίσης που φυσικά ανέδειξαν τις διαχρονικές ανεπάρκειες του ημέτερου συστήματος, ανεπάρκειες που δεν αντιμετωπίσθηκαν, αντιθέτως επιδεινώθηκαν, στα 20 σχεδόν χρόνια που κυβερνούσαν...οι τιμητές!
Και βέβαια θέλει πολύ θράσος να εμφανίζεται κάποιος τώρα υπεράνω, όταν, επί 5,5 χρόνια, τα φιλικά του ΜΜΕ υπερπροέβαλαν κάθε αρνητική είδηση και εξέλιξη για την εθνική οικονομία. Από την τελευταία δήλωση Αλμούνια ως την επίσης τελευταία υποαξιολόγηση των σημερινών "τσογλανιών, υπαλλήλων των κερδοσκόπων".

Όσο γι αυτούς που ρωτάνε πόσο στοίχισε το Βατοπαίδι και πόσο στοίχισαν τα ομόλογα...ας μας πουν...πόσο στοίχισε το Βατοπαίδι; και πόσο στοίχισαν τα ομόλογα;...

Έτσι να συγκρίνουμε ας πούμε το Βατοπαίδι με το Κτηματολόγιο...πόσο στοίχισε το ένα; και πόσο το άλλο...
Να συγκρίνουμε πόσο στοίχισαν το ομόλογα στα ταμεία και πόσο στοίχισε το χρηματιστήριο...

Έτσι για να βγει η λέρα στη επιφάνεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου