Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Υπάρχει δημοσιογραφία στη χώρα ή μήπως αλωνίζουν οι Παπαχρήστου;

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009


Σε ένα κατάπτυστο άρθρο του στα «ΝΕΑ» ο «γίγαντας» Γιώργος Παπαχρήστου ψάχνει να βρει τον πρωθυπουργό της χώρας! Ο κύριος αυτός θέτει το εναγώνιο ερώτημα της ύπαρξης ή όχι του Έλληνα πρωθυπουργού. Υπάρχει ή δεν υπάρχει; Μήπως εξαϋλώθηκε, άρα ας αρχίσουν οι χοροί της νέας παπανδρεϊκής παντοκρατορίας; Μήπως βλέπουμε μόνο μια εικόνα να περιφέρεται στις οθόνες των τηλεοράσεων και πέραν τούτου ουδέν; Εφόσον πραγματικότητα για τον "ευφυέστατο" κύριο Παπαχρήστου είναι μάλλον ότι φαίνεται και λένε οι ομοϊδεάτες του, στις τηλεοράσεις. Από τη στιγμή που τα πασοκικά μέσα εξαπάτησης και οι «πληρωμένοι δολοφόνοι της ενημέρωσης» αποφάσισαν να εξαφανίσουν τις δραστηριότητες και την εικόνα του πρωθυπουργού ...; θα πει ότι τελικά δεν υπάρχει πρωθυπουργός και είναι άδειο το Μέγαρο Μαξίμου, κενό που πρέπει να καλύψει τάχιστα το κίνημα των πανίσχυρων οικονομικών κέντρων και οι μαριονέτες τους, τα πειθήνια "σοσιαλιστικά" τους όργανα! Δημοσιογραφία της πλάκας που συνοδεύεται από υπαρξιακά ερωτήματα για να καλυφθούν οι "πανάρχαιες" αγωνίες του κάθε σκληροπυρηνικού στελέχους της παράταξης. Στο δρόμο για την εξουσία οι χλευατζήδες δημοσιογράφοι θα λύσουν όλα τα υπαρξιακά προβλήματα και τις αγωνίες του homo pasokous (διορισμοί, μεταθέσεις, βολέματα και κάθε είδους εξυπηρετήσεις ...;.). Αν μάλιστα εφαρμοστούν οι απαντήσεις στις πρώτες 100 μέρες της «νέας αλλαγής» τότε μιλάμε για επανάσταση με θρησκευτικές προεκτάσεις. Τότε μιλάμε για ιστορικές στιγμές που περίμενε αιώνες η σοσιαλιστική ανθρωπότητα και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Τη μεγαλειώδη στιγμή που θα μπαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος Γιώργος. Τη στιγμή που η ιστορία και ο κόσμος θα αλλάζουν για πάντα......!
Τότε επιτέλους τα πάντα θα δουλεύουν ρολόι-κομπολόι-σκουπίστε-τελειώσατε ...;. Το ρόλο της σκουπίστρας και των cleaners στα εγκλήματα του Πασόκ, αναλαμβάνουν οι Παπαχρήστου των καναλιών και ταυτόχρονα οι ..... τσαγκαροδευτέρες θα εξαφανιστούν από το ελληνικό ημερολόγιο! Ο πρόεδρος Γιώργος θα βρίσκεται όλη μέρα μπροστά στις κάμερες με τις πρωτοβουλίες να βαράνε κόκκινο. Όλη μέρα δραστηριότητες(ποδήλατο κανό), πανάκριβες happy συσκέψεις, μη μας περάσουν για λιγούρηδες (στη Σύμη και άλλα χαρούμενα νησάκια), συναντήσεις με κάθε Έλληνα ξεχωριστά. Με το Γιώργο να σφίγγει το χέρι κάθε πατριώτη και να εφαρμόζει τον επαναστατικό face to face συμμετοχικό διάλογο. Στη χώρα του Γιώργου, όπως συμβαίνει επί πασοκικών κυβερνήσεων όλα τα προβλήματα θα είναι εξαφανισμένα, οι πολίτες θα περνούν ζωή χαρισάμενη και ο δυναμικός, μαχητικός, αεικίνητος, ακαταπόνητος Πρωθυπουργός ΓΑΠ θα κερδίζει το στοίχημα με την ιστορία στο γραφείο του, με χαρούμενα πρόσωπα να τον περιτριγυρίζουν και δημοσιογράφους να τον λιβανίζουν όλη μέρα με ένα ποτάκι στο χέρι ή πράσινο τσάι με λεμόνι. Έρχονται party τετραετίες και happening νομοθεσίες!
Χαμένος χρόνος είναι... τελικά να ασχολούμαστε και να δίνουμε σημασία στις βλακείες που γράφουν οι "αιχμάλωτοι" Παπαχρήστοι των πράσινων εντύπων και όλο τους το σόι! Γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις εμπάθειές τους και τις "υπηρεσίες" που προσφέρουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου