Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ενοχλήθηκαν σφόδρα οι "δημοκρατικές δυνάμεις" με την απομάκρυνση του Κοραντή. Τους "άρεσε" το μπάχαλο!


Ενοχλήθηκαν σφόδρα οι "δημοκρατικές δυνάμεις" με την απομάκρυνση του Κοραντή. Τους "άρεσε" το μπάχαλο!

Το σύστημα Πασόκ σε εξέγερση! Μα γιατί έδιωξε η κακιά Δεξιά τον καλό κ. Κοραντή; Τι τους έφταιξε το παλικάρι; Με τόση πείρα και τόσες «επιτυχίες» τι τον φέρανε τον Παπαγγελόπουλο; Ενώ ο κ. Κοραντής πρώτα ειδοποιούσε τα μέσα ενημέρωσης και το Πασόκ για ό,τι γινότανε και μετά την Κυβέρνηση. Για να ξέρει η αντιπολίτευση πώς να αντιδράσει και οι παπαγάλοι του Πασόκ πώς να χειριστούν το νέο «σκάνδαλο» της Δεξιάς! Είναι ο κύριος για τον οποίο τα πασοκικά μέσα υπονοούσαν προ μηνών για τα σκάνδαλο των Πακιστανών, τις υποκλοπές, την καταγραφή των συνομιλιών του πρωθυπουργού και διάφορες κατασκευασμένες διαρροές (δεν διευκρινίστηκε ποτέ πού «κατασκευάστηκαν» και για ποιόν ακριβώς σκοπό. Μόνο οι προβοκάτσιες και η χειραγώγηση από συγκεκριμένα συγκροτήματα ήταν ορατή). Κάτι δεν πήγαινε καλά έτσι κι αλλιώς στην ηγεσία της ΕΥΠ, που φαίνεται λειτουργούσε προς όφελος όχι του έθνους αλλά υπέρ συγκεκριμένων κομματικών, οικονομικών και υπερατλαντικών συμφερόντων. Η θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων ισχύει σε ολόκληρο το φάσμα της λειτουργίας της πολιτικής χειραγώγησης και της ειδησεογραφικής παραπληροφόρησης. Αυτό, οι μυστικοί πράκτορες το γνωρίζουν καλά και παίζουν συνήθως σε διαφορετικό ταμπλό από εκείνο που φαινομενικά υπηρετούν. Ειδικά οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν την πολιτική διαπλοκή και τον κομματισμό όταν ο Καραμανλής δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα κατά τη θητεία του σε αυτό τον τομέα για να αποφύγει τη σύγκρουση με έναν ευαίσθητο μεν χώρο, άμεσα πασοκοκρατούμενο δε.
Η ΕΥΠ συμμετείχε τα μέγιστα στην αποκάλυψη της «μαφίας των 16» με βαλιτσάκια και κοριούς. Από τις απομαγνητοφωνήσεις όμως προκύπτει ότι κάποιος μέσα από την ΕΥΠ σφύριξε κλέφτικα στην ομάδα και «μοίραζε» πληροφορίες. Ίσως είχε ιδιαίτερους λόγους.Γιατί λοιπόν να μην έφτιαξαν (λόγω συγκοινωνούντων δοχείων) συνομιλίες κατά παραγγελίαν; Κάποιοι μέσα στην κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζουν!
Η ΕΥΠ του Κοραντή είχε μετατραπεί σε κέντρο αποσταθεροποίησης και διαρροών προς κάθε κατεύθυνση, ακόμα και προς τη Μαφία των Βλαστών. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος! Κάποιοι ειδοποίησαν τη συμμορία και ίσως ακόμα και να έστησαν τους περίφημους «αποκαλυπτικούς» διαλόγους που να πλήττουν, παρά να προστατεύουν την κυβέρνηση και διάφορα «αντίπαλα» οικονομικά κέντρα. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ειδικά όταν παίζεις με διπλούς και τριπλούς πράκτορες που θέτουν το κομματικό συμφέρον και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες πάνω απ’ όλα(και γιατί όχι και τα «προσωπικά» ή οικονομικά τους συμφέροντα;). Τίποτα δεν μπορεί να εκληφθεί ως δεδομένο όταν ο έλεγχος στην ΕΥΠ έχει χαθεί μέσα σε κομματικούς κυκεώνες και βασικές λειτουργίες μυστικών υπηρεσιών έχουν πάψει να υφίστανται ή προχωρούν με το ζόρι.
Σκεφτείτε όμως και το εξήςΣε ποιά σοβαρή μυστική υπηρεσία του κόσμου, ο πρώην Διοικητής της, δίνει την ημέρα της απομάκρυνσής του ……συνέντευξη σε εφημερίδα;;;; Και δη στα πασοκικά «ΝΕΑ» (όπου βλέπαμε πολλές «μυστικές» διαρροές) με τον τίτλο “Δεν θα έκανα ποτέ κοπτοραπτική“);» τι θέλει να πει τέτοιο ξεκάρφωμα; Σίγουρα δε σημαίνει ότι ο πρώην καρφώνει τους συναδέλφους του «μόδιστρους»! Μάλλον αποδεικνύεται η ανικανότητα των υπηρεσιών μας να θέσουν το εθνικό πάνω από το κομματικό. Και αυτό δεν τιμά ούτε τους πρώην, ούτε τους επόμενους. Άσε που κάνουν μπαμ οι διασυνδέσεις με συγκεκριμένα συγκροτήματα, τοποθετημένα αντικυβερνητικά και μάλιστα σε βαθμό προβοκάτσιας. Άρα κ. Κοραντή καλά σας έκαναν και σας απομάκρυναν. Η διατήρηση στη θέση σας θα ήταν μέγα σκάνδαλο και όχι το αντίθετο. Σκεφτείτε ένα πρώην αρχηγό της CIA να δίνει συνέντευξη και να καταγγέλλει τόσο αφελώς «την τέχνη της μοδίστρας»!
Πως είναι δυνατόν να διαπομπεύονται άτομα επειδή αναφέρονται σε συνομιλίες και αυτά τα άτομα να τυγχάνει να βρίσκονται στην κυβέρνηση; Και αυτές οι συνομιλίες να είναι αποτέλεσμα παρακολουθήσεων; Αυτό μπορείτε να το εξηγήσετε; Είναι δυνατόν να μην είχατε συνειδητοποιήσει το κομματικό μπάχαλο και το πασοκικό φαγοπότι στην ΕΥΠ; Τελικά μπάχαλο και κομματισμός πάνε μαζί ακόμα και στον ευαίσθητο χώρο των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών. Είναι ολοφάνερο ότι οι παλιοσειρές του Πασόκ έκαναν και κάνουν καψόνια στους απειροελάχιστους γαλάζιους νεοσύλλεκτους που προσπάθησε να χώσει στην ΕΥΠ η κυβέρνηση. Παιχνίδι γίνεται προς όφελος του Πασόκ αλλά εις βάρος των εθνικών συμφερόντων. Και σε αυτό τον τομέα ο κ. Κοραντής τελικά δεν κατάφερε να επιβάλλει στοιχειώδεις κανόνες πειθαρχίας και να καταλογίσει ευθύνες στους διάφορους «καπετάνιους» της υπηρεσίας. Τελικά μάλλον τον εγκατέλειψαν μόνο του στο γραφείο του να νομίζει ότι είναι αρχηγός «κάπου»! Άλλοι έκαναν κουμάντο επί της θητείας του κι αυτό εξηγεί και την πρωτοφανή απουσία κυβερνητικού ελέγχου στην ΕΥΠ αυτά τα χρόνια, αλλά και την ιερή αγανάκτηση όσων κατευθύνουν τώρα το κύμα συμπαράστασης υπέρ του κ. Κοραντή. Θέλουν μια ΕΥΠ «αυτόνομη» και μόνο στην υπηρεσία τους, κατάσταση που επιχειρεί τώρα να αλλάξει η κυβέρνηση, με πολύ μεγάλη καθυστέρηση είναι αλήθεια.
Διαβάστε στο Antinews: «Ο κ. Κοραντής και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου